REGISTRACIJA BLAGOVNE ALI STORITVENE ZNAMKE V ENEM DNEVU

Postopek registracije izvaja ekipa pravnikov Lemur Legal, ki zagotavlja personalizirano svetovanje in hitro zagotovljene rezultate.

EU ZNAMKA: 250 EUR strošek storitve

+ 850 EUR pristojbina za registracijo

SLO ZNAMKA: 180 EUR strošek storitve

+ 100 EUR prijavna pristojbina + 150 EUR pristojbina za registracijo

 

POSTOPEK

PERSONALIZIRANO SVETOVANJE o registraciji vaše znamke
(KJE, KAJ, KATERO BLAGO ALI STORITEV 
REGISTRIRATI)
PREGLED BAZ obstoječih znamk ter ocena uspešnosti registracije vaše znamke
VLOŽITEV ZAHTEVE za registracijo znamke pri ustreznem uradu države ali organizacije

POŠLJITE INFORMATIVNO POVPRAŠEVANJE

Creative Design

KORAK 1/2

VRSTA ZNAMKE
TERITORIJ ZAŠČITE

Lemur Legal d.o.o.

Breg 14 

1000 Ljubljana 

041 847 942

info@lemur.legal

ODZIVNOST, STROKOVNOST IN OSEBEN PRISTOP SO ZAGOTOVILO ZA NAŠE ZADOVOLJNE STRANKE

DFVU, d.o.o.

Z ekipo Lemur Legal smo se podali na pot registracije več blagovnih znamk. Pri tem poslovnem koraku so nam s svojo strokovnostjo stali ob strani ter nas vodili skozi postopek. Z izbiro poslovnega partnerja za tovrstno potezo smo izjemno zadovoljni, saj so pri svojem delu odzivni, profesionalni ter usklajeni. 

Optiweb, d.o.o.

Z Lemur Legal sodelujemo na področju registracije blagovnih znamk. Zaznamujejo jih predvsem profesionalen odnos, hitra odzivnost in odlična informiranost. Pri sodelovanju prav tako nikoli ne manjka občutek, da stranki stojijo ob strani, zato jih z veseljem priporočimo tudi drugim.

Matic Kolenc

Ekipa Lemur Legal je bila pri registraciji moje blagovne znamke zelo učinkovita in odzivna. Njihov trud in prijaznost sta me prepričala, da sem za zaščito blagovne znamke izbral pravo pravno pomoč.

OSTALE STORITVE

NADZOROVANJE IN VAROVANJE ZNAMK
Po mnenju Mednarodnega združenje za znamke (INTA) je zaščita znamke s postopkom ugovora zoper registracijo, veliko bolj ugodna in krajša od postopka za razveljavitev registrirane blagovne znamke. Prav zato je naša storitev NADZOROVANJA IN VAROVANJA ZNAMK ključna saj vam zagotavlja hitro in učinkovito ukrepanje proti tretjim osebam.  Več o tem 
OBNOVA BLAGOVNE ZNAMKE
Za preprečitev izteka registracije blagovne znamke morajo lastniki blagovnih znamk pravočasno vložiti dokumente o obnovi blagovne znamke pri ustreznem uradu. V kolikor želite, da vam ekipa Lemur Legal pomaga pri obnovi vaše blagovne znamke ali zgolj preveri kdaj bo obnovitev potrebna, nas kontaktirajte. 
PRENOS BLAGOVNE ZNAMKE NA DRUGO OSEBO ALI SUBJEKT
Blagovna znamka predstavlja obliko premoženja in jo lahko lastnik prenese na drugo osebo ali subjekt. Prenos znamke se mora urediti pogodbeno, oseba na katero se bo blagovna znamka prenesla, pa bo imela enake pravice, ki izhajajo iz blagovne znamke, kot jih je imel prejšnji lastnik. Če želite, da vam ekipa Lemur Legal pravnikov pomaga pri prenosu vaše blagovne zname nas kontaktirajte nas kontaktirajte. 
OBRAMBA VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE
Imate težave z registracijo vaše blagovne znamke ali pa nekdo neupravičeno uporablja simbol ali ime vaše blagovne znamke? Blagovno znamko lahko tretji kršijo tudi nezavedno, saj na primer ne vedo, da je vaša znamka, ki jo uporabljat na trgu, že zaščitena. V obeh primerih vam lahko Lemur Legal pravniki pomagamo razrešiti spor in braniti vašo blagovno znamko. Več o tem 
VODENJE PORTFELJA ZNAMK
Lastništvo večjega števila registriranih znamk za lastnika znamk pomeni, da je izpostavljen več tveganjem. Spremljati mora roke za iztek pravic iz znamk, pravočasno obnavljati znamke, spremljati baze vloženih znamk drugih podjetij za preprečitev kršitev pravic iz znamk, vlagati zahtevke zoper tretje zaradi kršitev, itd. Vse te in dodatne storitve, povezane z upravljanjem vašega portfelja znamk, lahko prevzamemo mi. 

Lemur Legal d.o.o.

Breg 14 

1000 Ljubljana 

041 847 942

info@lemur.legal